St. Grigor Narekatsi lezing

Beste ouders en leerlingen,
Afgelopen dinsdag vond voor het tweede jaar op rij de St. Grigor Narekatsi lezing plaats in de Armeense Kerk Surp Hoki.
Onder de deelnemers bevonden zich Ter Hayr Taron, Ter Hayr Mashtots (Sint Grigor Lusavorich Kerk Almelo), geestelijken van zusterkerken van Amsterdam: vader Pieter van Wijlick van het Begijnenhof (Rooms-Katholiek), vader Eddy Reefhuis van de Protestanse Oude Kerk, en vader Michael Bakker van de Russisch-Orthodoxe Kerk Sint Michael uit Amsterdam, evenals de Ambassadeur van Armenië in Nederland en onze eigen leraren Alla Baghdassaryan en Talin Vardanian.
De bijeenkomst kreeg veel aandacht van de leden van de Armeense gemeenschap en Nederlandse vrienden van de Surp Hoki Kerk. De avond werd geleid door de voorzitter van onze school, Vahan Avakian.
Morgen (zaterdag 15 april) zal gedurende de hele dag in de nieuwsuitzendingen van het H1 staatskanaal in Armenië een uitgebreid verslag over deze avond worden getoond.
Wij bedanken Artavazd Aslanyan, Tamara Avakian, Anna Avakian, Vahag Avakian en David Avakian voor de organisatie.
Schoolbestuur